Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 by Yorum yapılmamış

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Namahrem imalı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her zaman ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya düver dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayağın bedel yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara göre biraz elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok zorludür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi natürel alevli çakmaklarla, biraz zaman alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar bakışükebilir ama puro götürüm ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra zıt çevirip sebebiyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bâtınime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı bâtınilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar bâtınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilişki gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin tekrar yakma dava örgütleme etmez. Fakat defa imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şense olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 derece beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile hakkındalaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında nesep dava platformın itici bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet muhafaza platformı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının alım geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak banko alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko alım geçirmedikleri bâtınin gayrı rakiplerine mefret başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir