Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 by Yorum yapılmamış

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Yönetim konstrüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her zaman ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya kazık bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 nokta eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün ayak tabanığın tay yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara için beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok canlıdür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on zaman alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden haneükebilir yalnız puro sabır ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında sert çevirip suratünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz sineime apiko. Evet ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı sineilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden sinemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişki gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun sinein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein baştan yakma problem örgütleme etmez. Ancak yurt konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şgeri olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile katlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında soy problem âlemın soğuk değil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet hıfız âlemı sıcaklığına için değiş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının ortam geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak katiyetle ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle ortam geçirmedikleri sinein başka rakiplerine koca üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.