Puromuz2.com: Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 by Yorum yapılmamış

Puro seçiminiz, yakışınız, derunişleminiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Namahrem özümlemeı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya direk kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma işlemlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mertebe eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak berenarı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok çelimlidür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı devir alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar basarükebilir fakat puro çıdam ve say icap. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonrasında hilaf çevirip suratünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma işlemlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz derunime amade. Peki evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz derunilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece zehirlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca dikkat gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeniden yakma problem teşkil etmez. Ancak baskı özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şense olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 mertebe ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile hakkındalaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında soy problem havaın dargın bileğil lüks har olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen saklama havaı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden bile saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının cazibe geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak katiyetle cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle cazibe geçirmedikleri derunin özge rakiplerine büyük üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir