Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 by Yorum yapılmamış

Puro seçiminiz, yakışınız, derunustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Kez imalı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her gün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya düver temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 radde eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün ayağın tay yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre azıcık elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok muazzamdür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık gün alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabil delikükebilir fakat puro sabır ve iş ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında sert çevirip suratünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime anık. Evet ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni derunilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar kırıcılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin gene yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak il imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şense olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 radde beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında ana sıkıntı zeminın ilgisiz bileğil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet saklama zeminı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının ortam geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kategorik ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik ortam geçirmedikleri derunin sair rakiplerine mehabetli başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.